+386 (0)51 360 195

FAQ

KAKŠEN JE DELOVNI ČAS POSLOVNICE?
 • Naš odpiralni čas je od 8.00 do 20.00. V primeru kasnejšega prihoda oz. rezervacije, ki ni v tem terminu, vam bo naše osebje na voljo.
  KAJ ZAJEMA ZAVAROVANJE, KI JE VKLJUČENO V NAJEM?

  Vozilo in potniki so zavarovani. Cena zavarovanja je vključena v ceno najema. V primeru, da najemnik sam povzroči nesrečo, poškoduje vozilo ali mu ukradejo dele ali celo vozilo, je škodo dolžan prijaviti policiji in napisati poročilo o nezgodi. Voznik je odgovoren za vso škodo, če: vozi pod vplivom alkohola, mamil ali drugih narkotikov; če povzroči škodo namerno ali iz malomarnosti; vozi brez vozniškega dovoljenja. Stroški, ki nastanejo ob teh primerih je dolžan poravnati najemnik oziroma se poravnajo iz vnaprej plačane varščine.

  KOLIKO MORAM BIT STAR, DA LAHKO NAJAMEM AVTO?

  Minimalna starost je 21 let.

  KDO LAHKO VOZI NAJETI AVTO?

  Avto je lahko v uporabi izključno na ime najemojemalca. V primeru, da želite, da vozilo vozi več oseb, je to potrebno urediti ob rezervaciji. Storitev se obračuna skladno z veljavnim cenikom.

  KATERE DOKUMENTE POTREBUJEM OB PREVZEMU VOZILA?

  Potni list ali osebno izkaznico, veljavno vozniško dovoljenje in veljavno kreditno kartico.

  ALI LAHKO PREDČASNO VRNEM VOZILO OZ. PODALJŠAM NAJEM?

  Vozilo lahko vrnete predčasno brez dodatnih stroškov, ob podaljšanju pa vam zaračunamo dodatne dneve skladno s cenikom. Vsako spremembo je potrebno prijaviti najpozneje v roku 2 dni pred nameravano spremembo.